Rug en Nekklachten

Heb je rug- of nekklachten?

Je bent niet de enige. Misschien een geruststelling, maar geen goede ontwikkeling. Onze huidige manier van leven met weinig beweging en veel (verkeerd) zitten, leidt ertoe dat veel mensen last hebben van hun rug en/of nek. Ik hoor het dagelijks om me heen, niet alleen als arts in mijn praktijk, maar ook in mijn persoonlijke omgeving. Het goede nieuws is dat je er iets aan kunt doen!

Minder klachten door training

Veel klachten kun je verminderen door te werken aan een goede houding. Dat is dan ook de belangrijkste focus tijdens de training. Ik kijk naar hoe jij beweegt en waar eventueel zwakke plekken zitten die extra aandacht nodig hebben. Verder trainen we op rompstabiliteit, kracht en conditie. Je merkt dat je fitter en sterker wordt en dat alledaagse bewegingen steeds makkelijker gaan. Kortom, gezondheidswinst! Ook geef  ik je tips mee voor thuis en op je werk, zodat je die goede houding vasthoudt.

Doe je mee?

Alle trainingen zijn op een goed niveau en indien nodig aangepast aan jouw fysiek. Wil je meer informatie of een keer mee trainen? Meld je aan of neem contact met me op

Je hoeft geen lichamelijke of psychische klachten te hebben om bij mij te komen trainen. Lees hier alles over de trainingen.