Over mij

Hoi, ik ben Hannah. 

Als kind kon niks me gelukkiger maken dan spelen in de buitenlucht. Ook toen ik ouder werd stond een groot deel van mijn leven in het teken van sport en bewegen. Voetbal, zowel zaal als veld, zwemmen, wandelen, zeilen en golfsurfen.
Na de middelbare school ging ik geneeskunde studeren. Na het behalen van mijn diploma werkte ik een jaar op de Eerste hulp, vele jaren in de psychiatrie, gevolgd door een aantal jaar in de verzekeringsgeneeskunde. Nog steeds werk ik een dag in de week in de verzekeringsgeneeskunde.  

Twee jaar geleden nam ik een sprong in het diepe en richtte mijn bedrijf Plezier in bewegen op. Ik zag de wereld om me heen veranderen en gezondheidsproblemen ontstaan door onze veranderde levenshouding en ritme. Denk aan rugklachten, minder fit voelen en suikerziekte. Er is steeds meer bewijs dat door leefstijlveranderingen, zoals meer bewegen, goede houding en goede voeding, veel aandoeningen en klachten te voorkomen en te verhelpen zijn. Dat is mijn missie! 

Met heel veel plezier geef ik sinds twee jaar sportlessen. Daarnaast bezoek ik symposia en workshops om nog meer kennis op te doen. Met die kennis kan ik mijn klanten handvatten bieden voor een zo optimaal mogelijk leefklimaat voor een gezonde toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Zin om ook een keer mee te doen? Zie aanmeldformulier/intake

 

Samenwerkingen voor de beste zorg

Om de beste zorg te verlenen en iemand indien nodig door te verwijzen, werk ik met plezier samen met een voedingsconsulente, fysiotherapeuten en specialisten. Want soms is alleen bewegen niet genoeg en heb je meer nodig. Bijvoorbeeld iemand die meekijkt met je eetpatroon of een specialist of huisarts die verder onderzoek doet bij een klacht.